Despre Ladys

Ladys este un magazin online de pe care pot fi cumparate cosmetice, parfumuri, accesorii, suplimente nutritive etc.
(Vezi Catalogul online Ladys)

Castigi bani cu Ladys

Interesant este si programul lor de afiliere.
(Vezi Programul Ladys de afiliere)

Practic, dupa ce iti deschizi cont la ei, poti sa transmiti prietenilor/prietenelor un link personal de afiliere. Astfel, vei castiga:
– 10% din valoarea achizitiilor realizate de referinte directe (prietenii tai directi, inscrisi de pe linkul tau de afiliere)
– 5% din valoarea achizitiilor realizate de referinte indirecte de nivel 2 (persoane inscrise de referintele tale directe)
– 2,5% din valoarea achizitiilor realizate de referinte indirecte de nivel 3 (persoane inscrise de referintele indirecte de nivel 2)
– 1,25% din valoarea achizitiilor realizate de referinte indirecte de nivel 4 (persoane inscrise de referintele indirecte de nivel 3)

Mai multe informatii puteti gasi pe linkul meu de afiliere.

Ce am castigat eu din afacere

Acum cativa ani am trimis un singur email unui numar mai mare de persoane. De atunci nu am mai intreprins nimic cu privire la aceasta afacere, intrucat am avut alte prioritati.

Interesant este ca, in tot acest timp, persoanele care s-au inscris ca urmare a email-ului meu, au continuat sa realizeze comenzi, fiind, se pare, multumite de produsele Ladys.

Astfel am ajuns ca, in prezent (21 februarie 2016) sa am acumulata suma de 2.939 lei, din comisioane (dupa cum se poate vedea din captura de ecran de mai jos).

Ladys - castiguri

Link de inscriere

Asadar, va las mai jos likul meu de referinta si va recomand sa va inscrieti macar si doar pentru a testa produsele.
Imi amintesc ca, la momentul la care m-am inscris eu, mi-au parut destul de interesante optiunile de cadouri.

http://ladys.ro/program-afiliere-avantajos-ladys.php?affId=OF4s28GJ

Va doresc alegeri inspirate,
Florin Opran