Vesti bune pentru cititorii de carte, amatori de versuri, care au curiozitatea de a citi (si) autori neconsacrati…

Cartea de versuri pe care am lansat-o anul trecut (DESTIN LIRIC) este la oferta (astazi are si transport gratuit, pe Elefant.ro)!

O puteti comanda de aici!

Acum, ca am terminat cu marketingul, voi relata un scurt moment de la lansarea cartii mele (de debut).

Se intampla anul trecut, la Targul de carte Gaudeamus (Romexpo), prin noiembrie. Tocmai imi tinusem minunatul discurs, cu prune in gura si inima in gat, in fata unui auditoriu compus doar din cunoscuti care au avut timpul, placerea si curiozitatea de a participa la moment. A urmat o scurta sesiune de autografe insemnate pe prima pagina a cartii (suna atat de pretentios, incat mai ca imi vine sa ma cred vreun “clasic in viata”).

Cum stateam eu concentrat pe scris dedicatii banale (la capitolul asta nu sunt vreun mare talent), imi ridic privirea si vad MINUNEA. Un necunoscut, pune cartea mea pe masa (al carei pret imi parea, in acea clipa, exorbitant), solicitandu-mi minunata semnatura. Primul om care nu ma cunoaste si imi cumpara cartea. WOW! Exista asa ceva.

In mintea mea au inceput sa se vehiculeze scenarii de tot felul (poate este prietenul/sotul vreunei colege, poate este vreun fost coleg pe care nu mi-l amintesc etc.). L-am intrebat cum il cheama, pentru a putea da copy-paste la dedicatia pe care ma obisnuisem sa o scriu si am notat, cu scris tremurat “Cu drag, pentru …”. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca un “scriitor” poate sa aiba mai mari emotii dand un autograf, decat persoana careia ii ofera autograful.

Asa ca… atunci cand cumperi cartea unui autor neconsacrat, este destul de probabil sa fii mult mai special pentru el decat este cartea lui pentru tine! 🙂