Category : Opinii personale

Written on Dec, 10, 2020 by in | Leave a comment

De ce este rau rasismul? Pentru ca genereaza discriminare si inegalitate de sanse. Ce presupune acest lucru pentru indivizi? Discriminarea pune bariere injuste/nedrepte si artificiale, indivizilor discriminati, în particular, și comunicării libere dintre oameni, în general. Ce inseamna asta pentru societate? Ineficienta si proasta alocare a resurselor umane in societate. Oamenii nu vor fi alocati/recompensati pe masura meritelor lor. Ce …

Continue Reading...
Written on Mar, 19, 2020 by in | Leave a comment

Declanșarea acestei pandemii ar trebui să ne stimuleze să fim mai inteligenți și mai hotărâți. Avem nevoie de claritate pentru a înțelege ce se întâmplă și ce avem de făcut. Înainte de orice… trebuie să judecăm cu propriul cap și fim dispuși să ne schimbăm propriile percepții. Acestea sunt percepțiile mele de moment. Lucrurile se pot schimba, eu mă pot …

Continue Reading...
Written on Dec, 20, 2017 by in | 1 Comment.

Spuneam candva ca sistemul de educatie din Romania ar trebui sa se prabuseasca total, pentru a putea fi reconstruit pe o fundatie solida. Nu s-a prabusit inca si… agonizeaza trist… in continuare.

Mi-ar parea rau sa imi vad teoria aplicandu-se sistemului de justitie. Intrucat chiar daca teoria mi s-ar confirma, reconstructia ar fi lunga, trista si traumatizanta. Si drept vorbind… nesigura!

As prefera sa se prabuseasca aceasta clasa politica intr-o runda de anticipate care sa lichideze toate lichelele si trusturile media care le-au sustinut.

Continue Reading...
Written on Oct, 16, 2017 by in | Leave a comment

COPIII NOSTRII NU SE VOR JUCA PE LINIILE DE TRAMVAI, DESI IN PREZENT O FAC PE TROTOARE, DIN LIPSA DE PARCURI!

Se pare ca suntem cateva nuclee de palida initiativa civica. As vrea sa ne coalizam in ceva mult mai intens si mai vocal. Am sa ma gandesc, in sensul acesta, cum pot aduce o contributie care chiar sa conteze!

Continue Reading...
Written on Aug, 09, 2017 by in | Leave a comment

scriu despre un subiect pe care nu dau doi bani, intrucat ilustreaza al naibii de bine felul in care functionam ca societate si modul in care mintea noastra accepta tipare exterioare, fara a le trece prin vreun filtru propriu. Si uite asa filtrele si capacitatea noastra de gandire libera si reactie sunt… tot mai atrofiate cu fiecare zi ce trece, pasiv, din viata noastra. Ne nastem liberi si murim sclavi…

Continue Reading...

Incepem sa intelegem ca traim intr-o societate dinamica, ale carei viteze si ale carei valori depind de noi. Si tot noi, daca ne asumam acest rol, putem impinge anumite visuri spre materializare!

Propun infiintarea unui parc, intr-un cartier prafuit, in care au ramas doar cateva infime petice de parcuri.

Parcul Lujerului ar putea sa inceapa pe fasia ingusta dintre Cora Lujerului si Plaza Mall (care acum este strajuita de un imens cort alb improvizat in ultimii ani), si sa serpuiasca, pe parcursul vechii cai ferate, pana la Afi Mall.

parc lujerului

Continue Reading...
Written on Jul, 08, 2017 by in | Leave a comment

Traim vremuri interesante. Dar poate ca si inainte vremurile au fost interesante, doar ca, in prezent, se intampla ca noi sa fim subiectii acestui peisaj contemporan. Acesta este si motivul pentru care m-am rupt din impasibilitatea mea disimulata, pentru a imi exprima cateva opinii fara miza. Consideratii personale fiind, voi incepe prin a opina asupra rolului statului. Asadar, statul are …

Continue Reading...
Written on Feb, 21, 2016 by in , | Leave a comment

Acum cativa ani am trimis un singur email la un numar mai mare de persoane. De atunci nu am mai intreprins nimic cu privire la aceasta afacere, intrucat am avut alte prioritati.

Interesant este ca, in tot acest timp, persoanele care s-au inscris ca urmare a email-ului meu, au continuat sa realizeze comenzi, fiind, se pare, multumite de produsele Ladys.

Astfel am ajuns ca, in prezent (21 februarie 2016) sa am acumulata suma de 2.939 lei, din comisioane

Ladys - castiguri

Continue Reading...